Europa Conference League

Η πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τα ημιτελικά του Conference σε ένα βίντεο

Δείτε σε ένα βίντεο πώς ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει στα ημιτελικά του Europa Conference League, διεκδικώντας κόντρα στην Άστον Βίλα το εισιτήριο για τον τελικό της Αθήνας!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ιστορίας του, αφού απόψε (02/05) ρίχνεται στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του Europa Conference League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Άστον Βίλα, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να γίνουν μόλις η 2η ομάδα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, που θα βρεθεί σε έναν τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο ''Villa Park'', προκειμένου να μείνει ζωντανό το όνειρο ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, θυμίζουμε, ξεκίνησε το καλοκαίρι με δύο προκρίσεις. Οι Πειραιώτες απέκλεισαν Γκενκ και Τσουκαρίτσκι, μπαίνοντας στους ομίλους του Europa League. Εκεί, πάλεψαν, για να παραμείνουν στη διοργάνωση, αλλά, τελικά, τερμάτισαν στην 3η θέση και συνέχισαν στο Conference, για να ακολουθήσει η μεγαλειώδης πορεία μέχρι τους «4», με τους «ερυθρόλευκους» να πετάνε εκτός Φερεντσβάρος, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φενέρμπαχτσε, τις δύο τελευταίες, δε, πραγματικά με τρόπο αξέχαστο!

Δείτε σε ένα βίντεο πώς ο Ολυμπιακός έχει φτάσει μια ανάσα από τον τελικό της OPAP Arena:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x